O nama

Kompanija Rayan je osnovana 1991 godine kao mašinska radionica u privatnom vlasništvu za proizvodnju i šlep štangli za privredna vozila. 2003 godine počinjemo sa prepravkama malih dostavnih vozila, pri čemu dominantno mesto zauzimaju nadogradnja furgonskih kombi vozila u mini bus.

Firma posluje u savremeno opremljenom prostoru sa proizvodnim prostorom od 4300m2. Više od deset godina iskustava uz stalnu modernizaciju procesa proizvodnje, kao i prihvatanje principa kvaliteta na maksimalnom nivou, svrstava nas u red najboljih firmi za konverziju panel vanova u gradske, turističke i školske autobuse, kao i vozila za specijalne namene, tj vozila za prevoz putnika sa invaliditetom. Samostalno smo razvili i poseban program poliesterskih kitova za nadogradnju i opremanje medicinskih vozila.

Stalne tehnološke inovacije uz primenu najsavremenijih materijala u dizajnu enterijera, kao i pažljivo praćenje pojedinačnih zahteva klijenata, uz podršku našeg mladog stručnog tima, omogućava ispunjavanje svakog zahteva kupca. Kompanija prati i prezentuje najnovije trendove automobilske industrije a svojim kreativnim pristupom od projektovanja do projekcije i proizvodnje, omogućava najsavremenije opremanje svakog tipa preradjenog vozila. Jedan veći deo posla u procesu proizvodnje obavlja se ručno, što omogućava veliki stepen jedinstvenosti kao i različite mogućnosti u dizajnu svakog prerađenog vozila.

Uz stalno ulaganje u nove mašine i proširenje proizvodnih kapaciteta, izuzetna pažnja se poklanja stalnoj edukaciji i programima obuke naših radnika, kako bi se ispunili visoki zahtevi u proizvodnom procesu.

Visok kvalitet korišćenih tkanina za bočne-zidne obloge, udobna, ergonomska i savremeno dizajnirana sedišta, klimatizacija i grejanje koristeći poznate svetske brendove uz idealnu raspodelu temperature, nizak nivo buke u putničkom delu, uz DVD plejer i LCD ekrane, kao i najsavremenije LED ambijetalno osvetljenje, garant su udobnog i prijatnog prevoza putnika.

Kompanija je u procesu sertifikacije i uvođenja ISO 9001-2008 sistema menadžmenta kvaliteta.

U kompaniji Rayan sve ovo i mnogo više možete dobiti po vrlo pristupačnim i konkurentnim cenama, uz visok kvalitet ugradjenih sertifikovanih proizvoda. Garancija na svu ugradjenu opremu i delove je 2 godine.

Naš glavni moto u radu je, samo zadovoljan klijent je pravi i jedini klijent za nas !

U svakom trenutku ste dobrodošli da nas posetite, kako bi ste se uverili u kvalitet našeg završnog proizvoda!

RAYAN LTD

logotipi
Back to Top